IKKE GÅ GLIPP AV BERGENS RÅESTE HUNDELØP!!

HOLD AV DATOEN LØRDAG 1. JUNI

HUNDEN

Alle hunder over 1 år kan delta, vi setter ingen begrensninger på størrelse eller rase/blandinger. Vi har stort fokus på dyrevelferd. Hunder som er halt, har fysiske plager eller på andre måter ikke har noe i løypa å gjøre må avbryte løpet.

REGLER

Du må være over 16 år, og alle under 18 år må ha med skriftelig godkjenning fra foresatte. Alle hunder må være vaksinert, og vaksinekort kan bli etterspurt. Vi har personell i løypa som kan førstehjelp, men du deltar på eget ansvar.

VANN

Vi har noen hinder der du garantert blir våt. Dersom du ikke har vantett mobil anbefaler vi at denne blir liggende igjen i bilen. Stol på at vi klarer å ta tiden på deg. Du trenger ikke mobilen for å ta bilder, vi har plasssert ut fotografer i løypa.

KLASSEINNDELING

Løpet har 4 klasser: 1. Individuell start med tid – 2. Individuell start uten tid – 3. lag, 2-8 stk – 4. Barn og hund ( 6-15 år med ledsager)

STED

Vi har funnet den perfekte lokasjon for et hundeløp, og en løype med utfordringer nok til alle. Vi er så heldige å få låne Arna Stadion til start og målområdet. Oppmøtested: Arna Stadion, 5265 Bergen.

Vi ønsker også å rette en stor takk til våre sponsorer. Uten dere hadde poteløpet ikke vært mulig å gjennomføre. Våre sponsorer er: