IKKE GÅ GLIPP AV AGDERS RÅESTE HUNDELØP!!

Dato kommer!

HUNDEN

Alle hunder over 1 år kan delta, vi setter ingen begrensninger på størrelse eller rase/blandinger. Vi har stort fokus på dyrevelferd. Hunder som er halt, har fysiske plager eller på andre måter ikke har noe i løypa å gjøre må avbryte løpet.

REGLER

Du må være over 16 år, og alle under 18 år må ha med skriftelig godkjenning fra foresatte. Alle hunder må være vaksinert, og vaksinekort kan bli etterspurt. Vi har personell i løypa som kan førstehjelp, men du deltar på eget ansvar.

VANN

Vi har noen hinder der du garantert blir våt. Dersom du ikke har vantett mobil anbefaler vi at denne blir liggende igjen i bilen. Stol på at vi klarer å ta tiden på deg. Du trenger ikke mobilen for å ta bilder, vi har plasssert ut fotografer i løypa.

KLASSEINNDELING

Løpet har 4 klasser: 1. Individuell start med tid – 2. Individuell start uten tid – 3. lag, 2-8 stk – 4. Barn og hund ( 6-15 år med ledsager)

STED

Vi har funnet den perfekte lokasjon for et hundeløp. Sentralt plassert i Agder, og med gode fasiliteter og med flott natur, ligger Birkenes idrettspark. Det er dette vi bruker til start og målområdet. Løypa kommer til å være ca 3,5 km lang. Oppmøtested er altså Birkenes idrettsanlegg, 4670 Birkeland.

Vi ønsker også å rette en stor takk til våre sponsorer. Uten dere hadde Poteløpet ikke vært mulig å gjennomføre.

 Våre sponsorer er: 

Eksakt Regnskap AS

RHE AS

Elektro Skagerrak

Risør Tur og Taxi

JA forsikring

SG Armaturen

Nettdyret.no

Fossbad Birkenes

Godbit 1

Storemyr Dyreklinikk

Bouvet

Sporty Spike

Siv Svendsen

Happy Hundesenter

Buddy Krøgenes

Trygve Jensen

Dyreklinikken Sør

Evidensia Kristiansand

Synkron Media

Sparebanken Sør

Tannlege Erik Nilsen

Arendal og omeng Hundeklubb

Spar Vigeland

Hundetrener Randi Tjemstad

Arendal Dyreklinikk

Anicura Grimstad