Poteløpet er en energisk og morsom aktivitet hvor du og din firbente venn kan delta sammen gjennom en terrengløype med varierte hindringer. Med et løp som strekker seg over 2-4 kilometer, kan du velge mellom å gå, jogge eller løpe i full fart. Hindrene langs løypa utfordrer både deg og hunden din, med alternativer tilgjengelig hvis noen virker for utfordrende. Fra å krabbe under og klatre over til å bli våt og garantert skitten underveis, er Poteløpet en opplevelse for både mennesker og dyr.

Men Poteløpet er mer enn bare moro – det er også et viktig bidrag til samfunnet. Hele overskuddet av arrangementet går til å styrke beredskapen til Norske Redningshunder, en organisasjon dedikert til å redde liv i nødsituasjoner. Ved å delta, støtter du den frivillige innsatsen som disse redningshundene og deres team legger ned i redningsaksjoner over hele landet. Dette arbeidet er krevende både i tid og ressurser, og din deltakelse er avgjørende.

Din støtte gjør det mulig for Norske Redningshunder å gi sine ekvipasjer den opplæringen og det utstyret de trenger for å være klare til å rykke ut når behovet oppstår. Poteløpet er mer enn bare en løpsbegivenhet – det er et samfunnsengasjement. Med deltakelse fra både enkeltpersoner og bedrifter, gjennomføres arrangementet på dugnad, og vi er takknemlige for all støtte fra lokalsamfunnet.

Så bli med på Poteløpet – ikke bare for moro skyld, men for å gjøre en reell forskjell og støtte våre firbente helter og deres dedikerte team!

Følg oss på Facebook og Instagram

Agder

Hordaland

Østfold og Follo

Følg oss på Facebook og Instagram

Agder

Hordaland

Østfold og Follo